woensdag, juli 15, 2009

Publicaties tot en met 1 juli

27 juni

Webregio.nl
Veiligheid. Kop: ‘Mislukte overval in de Baarsjes’. Zaterdagmiddag is er een mislukte overval gepleegd op een tabakszaak aan de Marowijnestraat in de Baarsjes.
Parool

EZ. Kop: ‘India aan de Schinkel’. De Baarsjesweg was lange tijd het toneel van een levendige handel in kleding. Het tij is echter gekeerd. In een failliete kledingzaak wordt nu een sikhtempel gebouwd.

29 juni

Parool
Onderwijs. Kop: ‘Woordenschatcursus Joop Westerweel’. Een kleine veertig leraren van basisschool Joop Westerweel hebben een tweejarige cursus afgerond om beter woordenschatonderwijs te kunnen geven.

30 juni

RTVNH
Veiligheid. Kop: ‘Viool Van der Stoep weer terecht’. De dag kan voor violiste Laura van der Stoep niet meer stuk. Haar altviool die voor haar huis in stadsdeel de Baarsjes in Amsterdam werd gestolen, is terecht.


1 juli

Echo
Welzijn. Kop: ‘Yoga in het park’. In de zomer van 2008 organiseerde GoYuMe met veel succes de 'Yoga in the Park'. Ook dit jaar organiseert GoYuMe deze activiteit weer.
Jongeren. Kop: ‘Vakantiewerk’. Stadsdeel De Baarsjes verzorgt deze vakantie drie weken lang vakantiewerk in de tuinbouw.

Kunst. Kop:’Kunst langs de snelweg’. Foto’s op de geluidsschermen langs de A10 geven een doorkijkje op de buurt die achter de schermen ligt, en die globaal de stadsdelen De Baarsjes, Slotervaart en Bos en Lommer beslaat.
Werk en inkomen. Kop: ‘Budgetmarkt.’ De Budgetmarkt op het Columbusplein is afgelopen donderdag goed bezocht.
Veiligheid. Kop: ‘Altviool terug’. De afgelopen week was een nachtmerrie voor Laura van der Stoep uit De Baarsjes.
Parool

Leefomgeving. Kop: ‘Stilstaan., leven en vieren’. Op het Surinameplein werd gisteren het slavernijverleden van Amsterdam weer herdacht.
Kunst.Kop:’Expositie over Krop en Amsterdamse School’. In de gangen en openbare ruimtes van gebouw Het Sieraad, op de Postjesweg, komt volgend jaar een tentoonstelling over de architectuurstroming Amsterdamse School.
Gay Krant
Jongerenwerk. Kop: ‘Baarsjes praat met Youth for Christ’. De Amsterdamse stadsdeelraad de Baarsjes heeft unaniem een motie aangenomen om een manifest op te stellen over sociale acceptatie van homoseksualiteit.
AT5
Leefomgeving . Kop: ‘Amsterdam herdenkt slavernijverleden’. In Amsterdam werd woensdag de afschaffing van de slavernij herdacht. Op het Surinameplein werd dinsdagavond al herdacht
Amsterdam Stadsblad

Onderwijs. Kop: ‘Leraren breiden woordenschat uit’. Bijna veertig leraren van basisschool Joop Westerweel hebben een tweejarige cursus afgerond om beter woordenschatonderwijs te kunnen geven.
Jongeren. Kop: ‘Stadsdeel zorgt voor vakantiebaantje’. De Baarsjes verzorgt deze vakantie drie weken lang vakantiewerk in de tuinbouw.

Comments: Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?