woensdag, juni 24, 2009

Publicaties tot en met 19 mei

16 mei

Echo
Leefomgeving/Milieu. Kop: ‘Milieuprogramma 2009-2010’. De stadsdeelraad heeft op 21 april het milieuprogramma 2009-2010 vastgesteld.

18 mei

Parool
EZ/Kunst. Kop: ‘Subsidiekraan verder open voor creatieven’. 'Creatieve en ambachtelijke ondernemers' die zich willen vestigen in de Chassébuurt, kunnen een tegemoetkoming in huisvestingskosten krijgen.

19 mei

Parool
Bestuurlijke vernieuwing. Kop: ‘Stadsdeelchef gaat welgemoed de fusie in’. Als het dan toch moet, doen we het goed. Zo kijkt De Baarsjesbestuurder Godfried Lambriex aan tegen de onvermijdelijk lijkende fusie.
Metro
Werkgelegenheid. Kop: ‘Getroffen: Werkloosheid stijgt bij hoger opgeleiden’. In Zuideramstel, Oud West, Oud Zuid en De Baarsjes zijn de inwoners het eerste kwartaal van dit jaar het hardst getroffen door de oplopende werkloosheid.
Telegraaf
Leefomgeving/veiligheid. Kop: ‘Boerenjongens doorn in oog buurt’. Bewoners van de Postjesbuurt in het stadsdeel De Baarsjes zijn tegen de komst van een tweede filiaal van coffeeshop Boerenjongens, maar hebben juridisch geen poot om op te staan.

Comments: Een reactie posten<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?