dinsdag, januari 13, 2009

Publicaties tot en met 7 januari

2 januari

Parool
Kop: ‘De Baarsjes. Vijftienduizend euro voor een talent’.
Boven de 23 op z'n minst een gratis borrel en bitterbal, onder die leeftijd een niet geringe kans op 15.000 euro.

7 januari


Echo

Kop: ‘Proosten op nieuwe jaar’. Bewoners en relaties van stadsdeel De Baarsjes zijn vanavond welkom op de nieuwjaarsreceptie van het stadsdeel. AT5/RTVNH/ De Volkskrant en een groot aantal regionale dagbladen
Milieu. Kop: ‘Schone auto’s krijgen sneller parkeervergunning’. Bezitters van schone auto's moeten in delen van Amsterdam sneller een parkeervergunning krijgen dan eigenaren van vervuilende voertuigen. Het gaat om een proef in de stadsdelen De Baarsjes en Westerpark.
Kop: Winnaars 'Zoek de zin'. De Baarsjes. De heer en mevrouw Lammers van de Jan van Galenstraat beten zich vast in de grote Sinterklaaspuzzel in deze krant. Het mooie was natuurlijk dat ze er een prijs mee wonnen.
Kop: ‘Receptie’. De Baarsjes - De Hudsonhof en Stichting Dock nodigen Baarsjesbewoners uit voor hun nieuwjaarsreceptie.
Kop: ‘Marriage Course voor stelletjes’. De Baarsjes - Voor iedereen die wil werken aan een sterke relatie start op vrijdag 16 januari voor de tweede keer de Marriage Course, of de huwelijkscursus.
Onderwijs. Kop: ‘De Baarsjes Sterrenbuurt . De Postjesbuurt is veranderd in een Sterrenbuurt. Tot woensdag 24 januari zijn er op verschillende plaatsen sterren te zien die gemaakt zijn door kinderen van kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, naschoolse opvang en basisschool Corantijn.
Kunst. Kop: ‘Bijzondere portretten. Van 7 januari tot 28 februari zijn in bibliotheek Mercatorplein fotoportretten van Berbervrouwen te zien. De foto's zijn gemaakt door Annette van Erkel.
Milieu. Kop: ‘Autodelen nog aantrekkelijker’. Oud-West/De Baarsjes - Het college van B&W heeft ingestemd met de Stimuleringsregeling
Amsterdam Centraal
Kop: ‘Zakgeld is zooo 2008’. Wie is er jong en talentvol in De Baarsjes? Ga dan geen vakken vullen bij Dirk van den Broek, maar maak een leuk YouTube-filmpje over je talent en zend in voor de Ymere Baarsjes Beurs!
Parool
Dienstverlening. Kop: ‘De Baarsjes . Paspoort halen op donderdagavond’
Leeuwarder Courant
Cultuur. Kop: ‘Van actrice tot schrijfster’. Man op je lip, de tweede roman van actrice en scenarioschrijfster Esther Waij, speelt zich af in De Baarsjes.

Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?