maandag, januari 05, 2009

Publicaties tot en met 31 december

29 december
Noordhollands Dagblad.
Kop: ‘Beste van De Baarsjes’. Ze gaan als een speer. Roos Schoots (22), Loucky Spit (19) en Anous van der Vliet (11), acrogymmers van turnvereniging Kwiek in Wormer, doen volop mee in de internetstrijd om de Ymere Baarsjes Beurs.

30 december

Parool
Wonen. Kop.: ’De Baarsjes . Hoofdwaterleiding door vorst gesprongen’. Ruim 180 huishoudens in stadsdeel De Baarsjes zaten gisterochtend zonder water.

31 december

Echo.
Wonen. Kop: ‘Waterleiding gesprongen’. Ruim 180 huishoudens in stadsdeel De Baarsjes hadden maandagochtend 29 december een paar uur lang geen water.
Kop: ’Nieuwjaarsreceptie’. Stadsdeel De Baarsjes geeft op woensdag 7 januari van 17.00 tot 19.30 uur een nieuwjaarsreceptie in de raadzaal en de hal van het stadsdeelkantoor. Tijdens deze receptie wordt bekend gemaakt wie de prijs van 15.000 euro krijgt als winnaar van de derde Ymere Baarsjes Beurs.
Kunst. Kop: ‘Expositie’. De Baarsjes - De eerste expositie van 2009 van galerie MLB heeft als titel: 'Twee schilders'. Daan Lemaire en Fons Heijnsbroek exposeren tot en met zaterdag 31 januari gezamenlijk hun recente abstracte gouaches.


Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?