dinsdag, maart 25, 2008

Publicaties tot en met 19 maart

12 maart

Echo
Vrouwen. Kop: 'Oosterse sfeer op Vrouwenplein' (p. 1). 1200 bezoekers bezochten de ruim 60 kramen van vrouwelijke ondernemers op het Vrouwenplein (Mercatorplein) op zondag 9 maart.
Sport. Kop: 'Bassischool As-Saddieq' (p. 2). Voetballers As-Saddieq winnaar voetbaltoernooi De Baarsjes.
Jeugd. Kop: 'Jeugd open voor straatcoaches' (p. 1). Stadsdeel Zeeburg volgt voorbeeld van andere stadsdelen, zoals De Baarsje met het inzetten van straatcoaches.
Verkeersveiligheid. Kop: 'Octopus beschermt kinderen' (p. 11). Vier hoge kleurige 'octopuspalen' voor de Joop Westerweelschool aan het Balboaplein moeten verkeersdeelnemer erop attenderen dat ze extra voorzichtig moeten rijden.
Onderwijs. Kop: 'Voorschool succes' (p. 11). De Voorschool in De Baarsjes is een succes. Openbare basisschool Joop Westerweel heeft er sinds dit schooljaar - naast de reeds bestaande drie groepen - twee nieuwe groepen bij, die samen voorschool ‘De Kwikstaart’ vormen.
Kunst. Kop: 'Niets in deze wereld is blijvend' (p. 28). Birgitt Busz is gefascineerd door het feit dat niets in deze wereld is blijvend. Vanaf het moment dat iets ontstaat of wordt gecreëerd begint het te veranderen. De installatie is nog tot en met 29 maart iedere zaterdag te bezichtigen van 12.00 tot 17.00 uur in de MLB expositieruimte aan de Witte de Withstraat 32A-bg.
Horeca. Kop: 'Paaseieren in Club8' (p. 64). De hele maand maart zijn er paaseieren te vinden in Club 8.

Amsterdams Stadsblad
Horeca. Kop: 'Leuke cafés in De Baarsjes gewenst' (p. 1). De Baarsjes wil naast Cook, Edel en ConFusion andere leuke cafés in stadsdeel De Baarsjes. Het Dagelijks Bestuur gaat een notitie schrijven met voorstellen om ‘hoogwaardige horeca’ te stimuleren.

14 maart

Telegraaf
. Nieuwe media. Kop: 'Meedenken over beleid Baarsjes via web' (p. 29). Bewoners van Stadsdeel De Baarsjes worden via internet uitgedaagd mee te denken over belangrijke besluiten en plannen.

18 maart

Telegraaf. Veiligheid. Kop: 'Henk Kamp spreekt jongeren uit De Baarsjes'. Kamp brengt bezoek aan stadsdeel.

Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?