donderdag, januari 31, 2008

Publicaties tot 31 januari

23 januari

Echo
Imago. Kop: ‘Off Schedule in Sieraad’ (p. 1, opening + foto). De aftrap van de Amsterdam International Fashion Week vindt met de modeshow Off Schedule plaats in De Baarsjes.
Westermoskee. Kop: ‘Vergunning onherroepelijk’ (p. 1). In principe kan gestart worden met de bouw van de moskee nu het beroep dat was aangetekend tegen de in 2007 verleende bouwvergunning is ingetrokken.

Amsterdams Stadsblad
Westermoskee. Kop: ‘Bouwvergunning Westermoskee onherroepelijk’ (p. 3).

24 januari

Metro, Openbare ruimte en Veiligheid. Kop: ‘Drie miljoen voor Mercatorplein’ (p. 13). Stadsdeel trekt miljoenen uit voor opknapbeurt. En: het blowverbod op het plein blijft gehandhaafd.

28 januari

Metro, Parkeren. Kop: ‘Lokale politiek Baarsjes wil niet meebetalen aan Dienst Stadstoezicht’ (p. 14). Deelraad niet enthousiast over het bereikte onderhandelingsresultaat.
Ook op AT5 (internet), http://www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=32630.

Parool, Veiligheid. Kop: ‘Blowverbod De Baarsjes: helpt het of juist niet?’ GL en D66 zetten vraagtekens bij onderzoek O+S naar effect van blowverbod.

30 januari

AT5, Westermoskee. At5 item over start bouw op het voormalige Riva-terrein. Zie http://www.at5.nl/nieuwsartikel.asp?newsid=32693. En ook op http://www.nieuwnieuws.nl/archives/binnenland/2008/01/definitief_geen_westermoskee.html (met honderden reacties).

Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?