donderdag, december 13, 2007

Publicaties tot 20 december + Volgende update

In de vakantieperiode wordt dit blogspot niet geactualiseerd. De volgende update vindt plaats in de tweede week van januari.

12 december

Echo
Veiligheid. Kop: ‘Terugdringen overvallen’ (p. 2). De PvdA wil een actieplan om aantal overvallen in stadsdeel terug te dringen.
Veiligheid. Kop: ‘VVD kritisch over extra ontmoetingsplek’ (p. 7). VVD is kritisch, maar andere partijen steunen voorstellen van stadsdeelvoorzitter Verburg om o.a. tijdelijk een extra ontmoetingsplek voor jongeren te creëren.
Openbare ruimte. Kop: ‘Elevating Witte de With’ (p. 7 met foto). Lichtkunstwerk in Witte de Withstraat is onthuld.
Kunst. Kop:’Broedplaats kunstenaars’ (p. 7). Een vleugel van de leegstaande St. Augustinusschool wordt vanaf januari gebruikt als kunstenaarsbroedplaats.
Openbare ruimte. Kop: ‘Bijeenkomst herinrichting’. Bewoners worden uitgenodigd voor inspraak Chasséstraat en de Orteliuskade.
Imago. Kop: ‘Digitaal panel’ (p. 7). Bewonerspanel groeit in korte tijd van 200 naar 350 deelnemers.
En o.a. Art & Dinnerwalk in De Baarsjes, Christmas Carols in de bibliotheek, kunstevenement Meer licht.

Amsterdams Stadsblad
Openbare ruimte. Kop: ‘Terrasjes in grachten Baarsjes’ (p. 3). Dagelijks Bestuur onderzoekt of grachten en oevers beter benut kunnen worden.

15 december

Vrij Nederland, Radicalisering. Kop: ‘De radicalisering van een buurjongen’. Bewoner in Van Speijkstraat vertelt het verhaal over de in zijn ogen radicaliserende buurjongen.

Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?