donderdag, september 14, 2006

Overige publicaties

Afgelopen weken is het volgende in krant, tijdschrift, radio of televisie gecommuniceerd:

Augustus

Volkskrant Suriname. Voorpagina: Arco Verburg (met foto) opent ‘The Mall’, een jongereninloop aan de Admiraal de Ruijterweg.

15 augustus

VPRO radio 1. De Ochtenden 09.00-10.00. Onderwerp: meiden uit De Baarsjes in de Jongerenwerkplaats (compilatie van 30 minuten met o.a. interview/ discussie met Hans de Boer -voorzitter van de Task Force jeugdwerkloosheid- en Thea Wiggers)

23 augustus

Amsterdam FM, Extra Editie. Interview met Arco Verburg over het blowverbod n.a.v. artikel in Metro 'Blowverbod werkt niet'. Het stadsdeel heeft de indruk dat het blowverbod wel positief effect heeft; medio september wordt een buurtenquete gehouden naar het beleefde effect van het blowverbod.

Radio 5, Lijn 5 (NPS). Interview met Arco Verburg over het blowverbod.

Telegraaf (pag 9). Gescheiden afval aan succes ten onder. De Baarsjes wordt genoemd als eerste stadsdeel dat containers invoerde. Wel is men In De Baarsjes na 10 jaar nog steeds bezig om de logistiek op orde te krijgen.

Amsterdams Stadsblad (pagina 7). Negen Cruyff courts in Amsterdam; “De veldjes worden alleen aangelegd op verzoek van een gemeente of stadsdeel. Met Oost/Watergraafsmeer, Osdorp, De Baarsjes en Zuidoost zijn al gesprekken gevoerd over toekomstige veldjes in die stadsdelen.”

Echo
pagina 5. Verlengde inschrijving Vrijwilligersprijs tot 1 september 2006
pagina 5. Braderie met boekenmarkt op zondag 10 september in de Jan Evertsenstraat van 10.00 tot 17.00 uur.
pagina 6. Sportvemelding van sportactiviteiten in o.a. De Baarsjes

25 augustus

Parool Ingezonden brieven n.a.v. reactie van Ebru Umar over apart zwemmen in Mercator Plaza (o.a. van Degi ter Haar, fractievoorzitter D66 De Baarsjes)

30 augustus

Echo Voorpagina. Kop: Mercatorplein viert 80-jarig bestaan; artikel met foto over Méditerrane Avondmarkt op zaterdag 2 september.

pagina 3. Kop: Evenementen van Alain Klein ‘Meneer Mercatorplein” verbroederen; artikel met foto over Alain Klein als organisator van evenementen op het Mercatorplein voor SBM.

pagina 3. Postzegelartikel over Dag van de Dialoog op 21 september.

pagina 7. Kop: Plannen kunst en cultuur; artikel over presentatie kunstplannen op vrijdag 1 september vanaf 20.00 uur in Meneer de Wit;

pagina 7. Kop: Lumeijstraat; postzegelartikel over vervanging asfalt door klinkers in de Lumeijstraat vanaf 5 september.

6 september

Amsterdams Stadsblad pagina 3. Kop: Kunst haalt buurt uit slop, artikel n.a.v. telefonisch interview met Mirjam Smeels over kunstplannen i.v.m. presentatie op vrijdag 1 september in Meneer De Wit
pagina 3. Kop: Bos en Lommer en De Baarsjes ook WSW; postzegelitem over wens van Huurdersverniging Amsterdam voor de oprichting van een Wijksteunpunt Wonen (WSW) in beide stadsdelen;

Comments: Een reactie posten



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?